SİİRT / PERVARİ - Beğendik Sökmen İlkokulu

Beğendik Sökmen İlkokulu

BEĞENDİK BELDESİ GAZİ MAH. SÖKMEN2 KÜME EVLERİ NO 2 PERVARİ / SİİRT
Vizyon
Öğrencilerimizi zekâ düzeyleri, kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim öğretim yuvası olmaktır. Beden, zihin, ahlak ve ruh ve duygusu bakımından dengeli, sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe sahip, hür ve bilimsel düşünce gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip; insan haklarına saygılı, yaratıcı, kişilikli, teşebbüs sahibi, yapıcı bireyler olarak yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim Sisteminin ilke ve prensiplerine uygun olarak öğrencilerimizi; Önyargısız, hoşgörülü, objektif, üretken, özgür düşünen, farklılıkları zenginlik gören, kendisiyle barışık, kendine güvenen, kendini gerçekleştiren, insan onuruna uygun eleştiri yapan, eleştiriye açık, özeleştiri yapabilen, dünyadaki gelişmeleri takip eden, özdeğerlerine bağlı, yeteneklerinin farkında, öğrenmeyi öğrenmiş, topluma yararlı bireyler haline getirmektir.
Öğretim Şekli :Tam öğretim
Odun sobası ile ısınma sağlanmaktadır.
Ingilizce
Köy minübüsleri ile sağlanmaktadır.
köy
SİİRT iline 120 KM ,Pervari İlçesine 30 KM uzaklıktadır.